Bel ons nu: +32 11 900 600

Met uw bedrijf uit Antwerpen een webshop starten?

Laten maken van een webshop

Wilt u een webshop starten? Denkt u eraan een bestaande e-commerce business te doen groeien? Of wilt u uw uw offline-winkel versterken met een online winkel?

Webshops kunt u in alle maten en formaten verkrijgen. Afhankelijk van de wensen van de klant, het productengamma en het verwachte cliënteel kiezen we voor een eenvoudige webshop die als plugin in de website wordt gehangen, dan wel voor een robuustere oplossing die gekoppeld is aan alle interne systemen.

Onze prioriteit is om uw klanten zoveel mogelijk te helpen om te kopen in plaats van hen tegen te houden. Het bestelproces alsook de betalingsflow moet het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken een bestelling te plaatsen. Vaak gaat het daar bij veel webshops mis. Dat willen wij natuurlijk graag vermijden.

Professionele E-Commerce webshop bouwen

Verschillende stappen bij het maken van een webshop of e-commerce site

Analyse

Wij beginnen het bouwen of verbeteren van uw webwinkel vertrekkende van een analyse van uw zaak, producten, doelpubliek en  verwachtingen. We willen er zeker van zijn dat wij een zo goed mogelijke online ervaring creëren. Ons webbureau geeft advies van een eenvoudige informatieve webshop tot een uitgebreid e-commerce platform met technische integraties.

Hier komt ook een functioneel ontwerp bij kijken. Via een wireframe krijgt u een idee hoe het scherm er zal uitzien, waar het menu zal zijn, welke kleuren er zullen worden gebruikt, welke functies beschikbaar zullen zijn, waar de bestelknop zal staan, enzovoort.

Grafisch ontwerp

Na analyse volgt een grafisch ontwerp van uw webshop. Dit zorgt ervoor dat we
een visuele ervaring voor uw doelpubliek opbouwen op basis van de voorgaande
functionele analyse.

Wij maken geen standaard webshops waarvan u er 12 in een dozijn kan vinden.  Wij maken een ontwerp dat past bij uw bedrijf.  Het design moet u en uw bezoekers een goed gevoel geven terwijl het hen ook moet blijven helpen om te vinden wat ze zoeken op uw webshop.

Ontwikkeling

Vervolgens gaan onze e-commerce ontwikkelaars uw webshop maken in Umbraco en uCommerce of Merchello.  Zo steunt u niet alleen op de best beschikbare technologie, maar kan u daarna ook gemakkelijk zelf inhoudelijke wijzigingen aanbrengen in uw webshop en uw producten.

Umbraco zorgt ervoor dat we volledige vrijheid hebben en ook in de toekomst snel uitbreidingen voor u kunnen bouwen aan uw webshop.  Uw shop moet namelijk met uw bedrijf mee kunnen groeien, het heeft geen zin nu te investeren in een shop als deze volgend jaar al niet meer mee kan. Een webshop is ook een website, doordat wij de shop in Umbraco bouwen is uw shop ook meteen uw belangrijkste marketingtool.

Past u bij ons?

Zoekt u een goedkope webshop en wil u er snel vanaf zijn?  Bent u er van overtuigd dat het hebben van een webshop genoeg is om online succesvol zaken te doen en dat u vanaf dan er niet meer aan hoeft te werken en dat het allemaal vanzelf gaat?  Zoek dan verder, want bij ons gaat u dat niet vinden.

Buurman, wat zegt u nu?

Een webshop is net als een extra winkel.  Het is niet een advertentie die u ergens plaatst en die vanzelf gezien wordt. Een goeie webshop 'gooit' u niet zomaar online. Een succesvolle webshop die opbrengt daar steekt tijd in.  Wij kunnen u daarbij helpen, maar uw inbreng is van cruciaal belang.

Wij bouwen professionele webshops die u helpen om beter te verkopen.  Onze User Experience specialisten analyseren uw doelpubliek en het gedrag van uw bezoekers om hen te helpen in hun koopproces om uw conversie te verhogen.

Onze klanten zijn spelers die beseffen dat hun online marketing pas begint bij het online gaan van hun webshop, en niet eindigt.  Zij besteden zorg aan de inhoud en staan in nauw contact met ons om het maximum te halen uit hun webshop.  Hoort u daarbij? Dan mag u blijven ;-)

 

 

 

 

 

 

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven te helpen beter online zaken te doen en hun processen te optimaliseren zodat ze online succesvol kunnen zijn.

Onze visie

Door het inzetten van onze expertise en het toepassen van moderne technieken helpen we bedrijven hun markt te domineren.

Kosten webshop en e-commerce

De kosten voor het maken van een webshop kunnen sterk verschillen en is ondermeer
afhankelijk van de grootte van het project. Voor een prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen

Maak vandaag nog een afspraak

E-commerce diensten

  • Maken van een webshop
  • Bedrijfsanalyse
  • Functioneel ontwerp en wireframe
  • Grafisch ontwerp
  • Verhogen van de webshop conversie
  • E-commerce groei
  • Advies e-commerce wetgeving
  • Volgen van e-commerce trends
  • Kiezen van het juiste e-commerce platform