Bel ons nu: +32 11 900 600

Ons doel is enkel bereikt als u de vooruitgang proeft

Onafhankelijk en gedegen advies

Mastronardi Software kan voor u ook, los van een specifiek digitaal eindproduct, analyses uitvoeren en u adviseren om op middellange termijn een goede digitale strategie uit te bouwen. We helpen u met een degelijke kijk achter de schermen van uw bedrijf en haar digitale noodwendigheden.

  • Business analyse

    Wij maken een analyse van uw business processen. We gaan op zoek naar de flessenhalzen en zien waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit wordt uitgewerkt in een concreet plan waarmee u in een vervolgfase aan de slag kan gaan om offertes te laten uitwerken.

  • Advies online business

    Wij adviseren u hoe u best online zaken doet. Hier zullen we een heel specifieke analyse uitvoeren op basis van uw producten, uw (potentieel) cliënteel en de mate van de gewenste automatisering. Het advies wordt uitgebouwd door één van onze medewerkers en kan achteraf aangevuld worden met het volgen van één van onze cursussen.

  • Begeleiding Project management

    Vaak lopen projecten, ondanks een voortvarende start, mank of zelfs helemaal vast. De projectbegeleiders van Mastronardi Software kunnen dan een helpende hand reiken. Ofwel coachen ze uw project ter plaatse tot het weer vlot is getrokken, maar ze kunnen het complete project blijvend onder hun vleugels nemen tot het volledig is afgerond.