Bel ons nu: +32 11 900 600

Qualithee, waar onze thee jouw thee is!

Qualithee

Qualithee is een merk van kwaliteitsthee voor thee liefhebbers.  Ze bieden allerhande soorten en smaken aan en gaan verder waar de meest bekende thee merken stoppen...

Onze opdracht

Voor Qualithee hebben we hun volledige webshop ontwikkeld.  Deze shop bevat alle producten die bij Qualithee te koop zijn, dus niet enkel hun thee soorten, maar ook bijhorende accesoires.

De webshop moest het mogelijk maken om optimaal de marketingactiviteiten voor het merk te kunnen ondersteunen, maar ook de afhandeling van bestellingen zoveel mogelijk te automatiseren.

Het is ontwikkeld op het Umbraco platform met uCommerce als shop module.

Onze oplossing

Wij hebben voor Qualithee gekozen voor de implementatie in Umbraco met uCommerce.  Umbraco is een CMS gebaseerd op .NET technologie wat ons in staat stelt om de nodige integraties te voorzien met allerhande applicaties.  We hebben voor deze shop de integratie voorzien met onFact voor de facturatie en Sendcloud voor het aanmaken van de verzendlabels... Hierdoor is de afhandeling van bestellingen enorm vereenvoudigd en is de manuele arbeid enorm beperkt.

Daarnaast biedt de Grid functionaliteit van Umbraco de mogelijkheid om vrij de content paginas voor marketing doeleinden voluit te kunnen gebruiken.  Het CMS geeft hierdoor onbeperkte mogelijkheden zonder telkens technische wijzigingen te moeten vragen.