Bel ons nu: +32 11 900 600

TraxIT integratie met SD Worx

Traxall

TraXall Belgium in Mechelen (Antwerpen) heeft meer dan 12.000 auto’s in beheer over heel België. Als dochter van TraXall France (meer dan 100.000 wagens in portefeuille), zijn ze de marktleider in fleet management.

TraXall Belgium is een onafhankelijke partij, die u volledige ondersteuning biedt bij het beheer van uw wagenpark. Als neutrale partner staan ze in voor de optimalisatie van alle verschillende processen, waarbij hun toegewijde ‘fleet professionals’ uw onderneming en uw bestuurders persoonlijke service op maat bieden.

TraxIT

Voor Traxall hebben we meegewerkt aan enkele integraties met hun interne backoffice applicatie voor Fleet management.  We integreerden voor enkele van hun klanten een koppeling met oa Workday om personeelsinformatie van bepaalde klanten dagelijks te importeren in het fleetbeheer zodat de fleetoperators van Traxall altijd de meest recente gegevens hadden in hun backoffice.  Daarnaast bouwden we ook een generieke interface naar SD Worx om personeelsgegevens van hun klanten rechstreeks af te leveren bij SD Worx.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Integratie

Zoekt u ook een integratie tussen uw bestaande systemen of heeft u een proces dat mogelijk wat verbetering kan gebruiken door het slim inzetten van de cloud en maatwerk integraties? Of weet u het niet maar heeft u wel het vermoeden dat er iets knelt, dan kijken wij graag met u mee...

Maak vandaag nog een afspraak